BESTOF

 

 

 

 

Beste bezoeker,

Zaterdag 25 november is het weer de Dag van de Drankenhandelaar.

In heel België zetten de drankenhandelaars zichzelf en hun klanten in de schijnwerpers. Ook wij zullen U die dag graag feestelijk onthalen in onze winkel in Sint-Pieters-Leeuw..

We willen U dus extra danken voor Uw trouw aan onze drankencentrale. We bieden U gratis friet en laten U kennis maken met een heleboel degustaties en promoties.

 

Ook focussen we ons op onze talrijke en unieke geschenkartikelen. Een biermand is al lang een leuk geschenkideetje maar wij gaan nog veel verder.

De laatste jaren hebben we de nadruk gelegd op niet enkel de inhoud maar ook de verpakking. Zo wordt het bier, wijn of andere heerlijkheid geplaatst in een origineel hebbeding dat ook later nog kan gebruikt worden. Denken we dan aan bvb. een sleutelkastje, decoratie voor de woonkamer, gereedschap voor in de tuin, keuken, of eetkamer enz… Dit moet U gewoon zien…

Shopping-experience in onze winkel, daar gaan we voor. 

 

 

DEGUSTATIE Save The Queen Gin 46%

De producenten van deze gin noemen zichzelf gepassioneerde "urban beekeepers" die producten maken met pure lokaal geoogste honing van stadsbijen

Onze steden bezitten een schat aan verschillende bloemen en planten waar de bijtjes hun nectar en stuifmeel halen. 

Zij helpen de bijen door hun een plaats te geven in onze steden en de bijtjes voorzien ons van heerlijke honing ;) " No Bees No Future " 

 

Save The Queen Gin 46% is een artisanale premium honing gin gedistilleerd in kleine oplages met 14 botanicals. Op de verschillende batches is af te lezen van welke stad de honing afkomstig is, zo hebben ze intussen Gin met honing uit Brussels, Ghent, Antwerp, Knokke-Heist, Hamme en Buggenhout. 

Naast Gin hebben ze ook een recent gelanceerde Gin-Based Elderflower 18%, een vlierbloesemlikeur gebaseerd op de honing gin. Drinken doe je best ijskoud en puur of gemixt met tonic of cava/prosecco."

 

 

Win een "Beer Tasting Tour" in Gent of Brussel voor 2 personen

Wat moet je doen:

1. Like BelgiumBeerDays op Facebook of schrijf je in op onze websitelink
2. Kom bij ons in Sint-Pieters-Leeuw voor minimum 20€ speciaal bier kopen. (geen Pils)
3. Geef je kasticket met vermelding van je naam en telefoonnummer terug af aan de kassa
4. Op 15 december maken we de winnaar bekend

 

PROMO: FREEDOM PILS

Zo heet het geheime wapen waarmee de Belgische drankenhandelaars de voortdurende prijsstijgingen van het bier onder controle hopen te houden.

Freedom Pils is een Belgische pils, sinds 2001 op de markt. Het bier wordt gebrouwen door Alken-Maes. Het is een ondergistend, goudgeel bier met een acoholpercentage van 5,2%.

Nu aan 6,53€ per bak.

Geniet van deze uitzonderlijke promotie

 

NIEUW: PURE TEA

 

Met Pure Tea presenteren we U een compleet nieuw theeproduct. Puur en authentiek. De smaak, de geur van TOPKWALITEIT en BIOLOGISCH. Thee uit het zuidwesten van India.

Verrassende theesoorten en 100% biologisch samengesteld uit de superieure, eerste pluk: de fijnste theeblaadjes van het seizoen met de hand geplukt en van de beste kwaliteit. 

12 verschillende smaken, per stuk verpakt of in een handige discovery box.  

5 smaken cafeïnevrij: Linden - Golden Chamomile - Natural Mint – Rosehip (Rozenbottel) -  Rooibos. En dan ook nog Earl Grey Green  - Black Ceylon - Pure Lemon - Organic Green  - Forest Fruit  - Darjeeling - English Breakfast 

 

NIEUW & NATUURLIJK: Verhofstede Fruitsappen

Sinds 1986 worden op het fruitbedrijf van Verhofstede, appels en peren verwerkt tot fruitsappen. Door de jaren heen wordt er daarnaast ook fruit aangekocht bij collega fruittelers in Vlaanderen, ze willen het vooral lokaal houden. Fruit uit Vlaanderen wordt verkocht als fruitsap in Vlaanderen. Het fruit wordt steeds geteeld volgens de milieubewuste teeltmethode.

De kleinere en misvormde appels en peren worden gebruikt voor de fruitsappen, ze worden gemalen en met het zomerfruit zoals aardbeien, krieken, frambozen, … samen geperst tot fruitsap.

Verhofstede fruitsappen wil zich onderscheiden van andere merken door geen enkele toevoeging te doen om de smaak of kleur te beïnvloeden. Dus enkel en alleen fruit vind je in de flessen. Het fruitsap wordt enkel verwarmd (gepasteuriseerd) om langer te kunnen bewaren.

Het is niet nodig om suiker toe te voegen doordat er ook  geen water wordt toegevoegd. Fruit is op zich voldoende zoet.

De Verhofstede fruitsappen zijn puur natuur en lekker en gezond voor je lichaam.

 

DEGUSTATIE: N'ICE CHOUFFE

De kabouters van de Vallei der Feeën houden het meest van dit gouden bier. LA CHOUFFE, met zijn licht hoppige smaak, toetsen van verse koriander en fruitige accenten, lijkt wel een toverdrank voor hun levenslust.

Althans, dat is toch wat deze guitige wezentjes elke keer vertellen wanneer de zin om hun dorst te lessen weer eens bovenkomt. Van generatie op generatie bewaarden ze angstvallig hun geheim. Tot ze op een dag, om hun vriendschap met de mensen te bezegelen, het recept in hun oor fluisterden. Van alle verhalen uit de streek van de Ardennen is de legende van LA CHOUFFE de boeiendste om door te geven

 

 

1e INTRODUCTIE: PERFECT DAY GIN

Perfect Day gin is een echte Belgische London dry gin van de stokerij van Pepingen.

Aan de creatie van deze ambachtelijke gin is meer dan twee jaar werk vooraf gegaan, experimenten met botanicals, maceraties en distillaties om te komen tot een perfecte balans.

Master Distiller Manu De Cort, de man achter Ground Control, zocht naar de combinatie van de juiste jeneverbes, koriander, kardamon, frisse zestes van citroen en sinaasappel die samen met ijzerkruid en iriswortel zorgen voor een stevige en volle citrusgin.

In totaal verwerkte hij 16 botanicals, alles samen gedistilleerd in zijn drie koperen Holstein distilleerketels en dit zonder enige toevoeging van aroma’s of extracten. Perfect Day haalde direct een score van 92 op 100 bij Gin Ur Way en mag zich daarmee nestellen in de absolute top van de 580 beoordeelde gins.

In alle aspecten is deze echte Pajotse gin ambachtelijk net zoals de verpakking: een mooie bedrukte zwarte stenen kruik. En om een statement te maken dat een topgin geen fortuin moet kosten kan je Perfect Day al in huis halen voor 28,95 euro, 500ml aan 42% vol.

Geniet ervan puur of met een neutrale tonic, afwerken met zeste van sinaas en blaadje munt. Perfect voor elke dag of om elke dag perfect te maken.

 

 

Daarnaast nog tal van degustaties en promoties, TE VEEL om op te noemen...

... Kom gerust eens langs ...

Tot heel binnenkort,
Het Schoentjes-team

 

 

 

Wil je onze promoties en nieuwsbrief via mail ontvangen? Schrijf je dan snel hieronder in...

 
 

 

Algemene voorwaarden via: http://www.schoentjes.be/presentatie
 

Onze topproducten

Geuze Moriau

volmondige afdronk en is ideaal voor het tafelen. Geuze Moriau is een streling voor de echte bierliefhebber en zeker te onderscheiden naast vele bieren uit zijn soort.

Meer info

Littleshoes Gin

Een echte small batch premium gin. Wanneer we de gin proeven krijgen we een doordrongen smaak van aardbei, en dit zonder de traditionele smaak van gin te verwaarlozen. Kortom een echte topper die thuishoort in elke ginkast.

Meer info

Leeuwse schutter

Ambachtelijk Belgisch amber-blond bier van hoge gisting, met hergisting in de fles.

PRIK&TIK SINT-PIETERS-LEEUW

Bergensesteenweg 747
1600 Sint-Pieters-Leeuw

info@schoentjes.be (voor informatie)

order@schoentjes.be (voor bestellingen)

Tel: 02 569 04 50 
Fax: 02 569 02 42

DRINKS OPEN:

Maandag - vrijdag: 10u-18u 
Zaterdag: 10u-16u 
Zon-en feestdagen: gesloten

PRIK&TIK LENNIK

Brusselsestraat 13
1750 Lennik

lennik@schoentjes.be

Tel: 02 532 45 63 
 

DRINKS OPEN:

OPGELET: Deze winkel is gesloten op Maandag !!!

Dinsdag - vrijdag: 10u-18u 
Zaterdag: 10u-16u 
Maan-, Zon-en feestdagen: gesloten

Facebook